Idsart Schipper

Master of Finance

Was ich am meisten am Radfahren liebe, ist die Tatsache, dass man kleine Dörfer und schöne Landschaften sieht, die man normalerweise nicht sehen würde. Ein weiterer Grund, warum ich Rad fahre, ist, dass ich ein bisschen in Form bleibe.

Binnen Team FFWD is Idsart de veelzijdige spin in het web. Hij zorgt voor het contact met onze klanten, beheert de financiën en houdt zich bezig met allerlei administratieve taken. Daarnaast draagt hij zijn steentje bij aan marketing, inkoop en productontwikkeling, met het doel om vanuit een brede overview sturing te kunnen geven aan het bedrijf.

Elke werkdag is anders voor Idsart, en precies dit wat hem juist aanspreekt in zijn functie. Zijn dag begint steevast met het monitoren van binnengekomen orders. Gedurende de dag ligt de focus op sales gerelateerde onderwerpen en houdt hij zich bezig met financiële administratie, rapportages, en afstemming tussen verkoop en productie. Tussen de bedrijven door is hij ook te vinden aan de tafeltennistafel om met gepast fanatisme de fysieke energielevels te prikkelen.

Idsart's persoonlijke doel binnen het FFWD-team is om zoveel mogelijk kennis op te doen op alle mogelijke vlakken, met een bijzondere focus op management. Zijn passie voor wielrennen komt voort uit zijn jeugd, waarin zijn vader altijd fanatiek bezig was met de wielersport. Hoewel hij aanvankelijk meer interesse had in voetbal en tennis, vond hij later zijn weg naar het wielrennen en is hij nu rotsvast op zijn plek bij FFWD.

In zijn schuur staan twee prachtige exclusieve fietsen: een De Rosa Pininfarina SK en een Billato Supercorsa. Zijn favoriete wielerkoers is de Tour de France, een spektakel dat hij als kind meerdere keren van dichtbij heeft mogen meemaken. Idsart identificeert zich het meest met wielerlegende Eddy Merckx, waarmee hij toevallig of niet ook dezelfde verjaardag deelt.

Op vakantie met de fiets kiest Idsart voor de omgeving van Girona, waar elke route even favoriet is en de stad perfecte mogelijkheden biedt om te ontspannen met heerlijke tapas en biertjes. In zijn vrije tijd reist Idsart graag de wereld rondom nieuwe culturen te ontdekken, speelt hij padel, en geniet hij van gezellige momenten met vrienden.

Met zijn rijk uitgeruste pakket aan vaardigheden en jeugdige enthousiasme is Idsart de strategische pion binnen Team FFWD.